UA-173064913-1

EVENTS

Café-chantant helaas uitgesteld!

Ons Café-chantant met Marleen, Karen en Jacqueline wordt uitgesteld!

De strijd tegen het coronavirus heeft de verantwoordelijke autoriteiten nieuwe maatregelen doen nemen, die ook ingrijpende gevolgen hebben voor de horeca.

Met onze steungroep AFRIKIN keken we erg uit naar het café-chantant van zondag 22 maart 2020, maar in de huidige omstandigheden hebben we geen andere keuze dan dit uit te stellen naar een latere, nog te bepalen datum. Ook uiteraard omdat we willen bijdragen tot de strijd tegen dit virus en omdat we bezorgd zijn om de gezondheid van de geplande artiesten, het publiek en het personeel van café Vrij België.

We zullen, samen met de artiesten en Vrij België, bekijken wanneer we het café-chantant opnieuw kunnen programmeren. Uitstel is geen afstel!

Wil je ons toch graag steunen nu ons event niet kan doorgaan, je gewaardeerde gift is welkom op BE14 8918 7408 4083 (Afrikin). De nood van de kinderen blijft even groot.

Juweeltjes van Pascale Lienart ten voordele van onze projecten

Pascale Lienart heeft vele zelf ontworpen juweeltjes geschonken aan Afrikin, die verkocht zullen worden tijdens onze verschillende activiteiten ten voordele van onze projecten. Bedankt Pascale!

Aan DJ Rodriguez en aan alle bezoekers+sponsors van onze Afrikin Party: BEDANKT!

WIL JE GRAAG EEN POSTER? KLIK OP DE AFBEELDING.