UA-173064913-1

TESTPAGINA HOME

AFRIKIN engageert zich voor kwetsbare kinderen in Afrika – EnglishFrançais

AFRIKIN is de afkorting van ‘Afrikaanse kinderen in nood’ of ‘African kids in need’. Deze steungroep werd in 2018 opgericht door drie geëngageerde mensen, Bram Van Goethem, Gert Sevens en Denis Bouwen. Ondertussen werken Frieda Lardinois, Gina Moëmbo en anderen ook enthousiast mee aan de initiatieven.

AFRIKIN is een ‘feitelijke vereniging’ in Antwerpen die acties organiseert ten bate van kinderen en adolescenten in kwetsbare situaties, meer bepaald in Goma (DR Congo) en Buikwe (Oeganda). We zijn geen grote organisatie, dus moeten we goed aflijnen wat we willen en kunnen doen.

 

Het Oegandese Fountain of Excellence zet zich in het district Buikwe op diverse manieren in om aan weeskinderen en kwetsbare jongeren betere leefomstandigheden en een betere toekomst te bezorgen. Wij willen de Oegandese vrijwilligers heel graag een hart onder de riem steken en hen steunen in hun werk. Lees meer

Volg hier het leven van Maman Joséphine en haar 2 kleinzoontjes César en Akilimali, en dat van Habimana (9) die moederziel alleen op straat in Goma leefde. Ondertussen steunen we ook Sulemani en zijn familie. Kleine acties hebben al wat beterschap gebracht, maar met uw steun kunnen we nog meer doen! Kom dus af naar onze events! Lukt het je niet en wil je toch helpen, dan kan je een centje doneren via BE14 8918 7408 4083. Bedankt!

EVENTS | SAVE THE DATE

ONS GEPLANDE CAFE-CHANTANT OP 22-03-2020 WORDT UITGESTELD